25 Nisan 2016 Pazartesi

Seo Tanıtım Yazısı Backlink Hizmeti

Seo Hizmeti Web siteniz için Google reklamı vermek istiyor ve sitenizin PageRank değerini arttırmak istiyorsanız tanıtım yazısı çözümlerimizi denemenizi tavsiye ederiz. Web sitenizin arama sonuçlarında üst sıralarda çıkması için reklam yapmak, ücretli reklam paketleri almak gerçekten pahalı bir seçenektir. Fakat Google “doğal arama sonuçları”nda üst sıralarda çıkmak ise aslında en iyi reklam seçeneğidir. Fakat bunun için de gerek web sitenizde gerekse web siteniz dışındaki sosyal ağlarda ve diğer websitelerini de içeren bir SEO çalışması yapmanız gerekmektedir. PageRank sistemi sayesinde bütün sitelerin, 0 ila 10 arasında bir PR puanı vardır.

Örneğin facebook, twitter yahoo, e-bay ünlü sosyal medya siteleri ve tabiki google gibi siteler 10 puana sahip yüksek PR ve seo değeri yüksek siteleridir. Sitenize gelen linklere hangi PageRank puanına sahip siteden geldiği çok önemlidir. aslında mantık çok açıktır, örneğin sizin sitenizin PageRank puanı 2 diyelim ve PagaRank puanı 5 olan bir siteden backlink aldınız, arama motoru bu durumu söyle değerlendiriyor; bu siteye PR puanı 5 olan bir site link verdiğine göre demek ki bu site güvenilir ve sağlam bir firma sizin sitenize daha olumlu bir gözle bakıyor. Bu hem arama motorlarında daha yüksek seo puanı ve sıralarda çıkmanıza hemde sizinde PageRank puanınızın artmasına etkisi oluyor.

Google bir sitenin popüler olmaya başladığını, ziyaretçi sayısının düzenli artışından ve site hakkında yapılan link ve bilgilendirme paylaşımlarından anlamaktadır. Bu paylaşımların kanalları ve sayısı arttıkça popülarite daha doğal ve sağlam bir yapıya kavuşmaktadır.


Web Sitenizin SEO Çalışması için İnanılmaz bir Fırsat Sunuyoruz.
Google Trustrank itibar, Google istenen anahtar kelimelerde Yükseliş ve Alexa Sıralama Yükseliş Odaklı Çalışmadır. Çalışmalar Kalıcıdır, kesinlikle otomatik Bot kullanılmaz, Tüm Çalışmalar Manuel elle tek tek yapılmaktadır. Çalışmalar Doğaldır ve Organik Gerçek Tekil Ziyaretçi Hedeflidir. Makaleleriniz ve sosyal imlemeleriniz yayınlanan sitelerden ve Facebook hesaplarından kesinlikle hiçbirzaman kaldırılmaz. 100% Olumlu Sonuç vermektedir ve Çalışmanın Etkisi Kesin olarak hem Google hemde Alexa sıralamanızda 7 günlük süre içerisinde görülecektir ve devam edecektir. Seo paketimiz Alexa değerinizin yarı yarıya düşmesine fayda sağlar yani olumlu olarak etki eder!

Çalışma Devamlılığı: Çalışmanın Faydasının dahada etkili olması ve süreklilik göstermesi için 1 – 2 Aylık periyodlarla seo çalışması tanıtım yazısı Backlink paketimizi satın alabilirsiniz. Url olarak Sitenizin sadece index sayfası değil herhangi bir sayfası kullanılabilir.  Yani Çalışmayı ilk seferde index sayfası için alabilir daha sonra tekrarlamak istediğinizde başka Yükseltmek istediğiniz sayfalar içinde alabilirsiniz. Başka bir deyişle Googleda Sitenizin her sayfası her farklı Urlsi Ayrı Ayrı Rank alır ve Yükselir. Hangi sayfa için çalışma daha çok yapılırsa o sayfanız diğerlerinin önüne geçer, hatta index sayfanızıda geçebilir … Çalışmayı farklı anahtar kelimelerle ve farklı özgün makalelerle aynı sayfa (url) için yineleyebilirsiniz. Aynı sektörde binlerce firmanın yer aldığı ve rekabetin her geçen gün arttığı Google ve iştiraki arama motorlarında pozisyonunuzu korumak ve iyileştirmek için seo çalışması devamlılığını tavsiye ediyoruz.


Aktif güncellenen kaliteli Yüksek Pagerank değerli WordPress tabanlı Sitelerde makaleniz yayınlanır. Makale içerisinden 2 adet bize vereceğiniz anahtar kelime ( keywords ) ile site adresiniz linklenir.
Tanıtım yazısı ( Makale ) yayınlama çalışmasının faydaları: Websitenizin konusu neolursa olsun ilgili anahtar kelimelerde yükselmenizi sağlar , Eticaret, alışveriş siteleri, online sanal mağazalar ın marka bilinirliliği ve satışlarının artmasına etki eder, siteniz daha hızlı index alır, Alexa değerlerinizi düşürür ve Backlink ve ziyaretçi sayınız artar. Tanıtım Yazısı yayınlama Google ‘ın ençok değer verdiği ve index anahtar kelime site sıralamasında baz aldığı en güvenli ve etkili seo çalışma türüdür.

Sitenizin istediğiniz anahtar kelimelerde Googleda yükselişini sağlayacak kalıcı backlink paketlerimizi denemelisiniz.



Seo Hizmeti >> http://www.alisverissitelerin.com/